Згорів “КАМАЗ” та житловий будинок – як минув Святвечір на Хмельниччині

згорів камаз і будинок
Фото: Дніпроград

Про події інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Загоряння стались у Славутському та Віньковецькому районах. На щастя, потерпілих на пожежах не було.

Так, 6 січня у селі Черкасівка, що у Віньковецькому районі, загорівся житловий будинок. Вогонь знищив домашнє майно. Ймовірна  причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Збитки – 200 000 грн.

А вже ввечері, а саме о 18год. 43хв. виникла пожежа приватного автомобіля КАМАЗ. Повідомлення надзвичайну подію надійшло з села Старий Кривин. Вогонь пошкодив кабіну автомобіля. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електропроводки автомобіля. Збитки встановлюються.

Нагадаємо, що на Хмельниччині горіли три житлові будинки. Одна людина загинула. Так, дві пожежі стались у Шепетівському районі. Одна – на Деражнянщині. Трагічне загоряння сталось у селі Макарово Деражнянського району. Внаслідок необережності під час паління загинув 47-річний господар житлового будинку.

Також, 5 січня, як писали “Новини. Хмельницький”, у Летичівському районі згоріла легківка. Подежа автомобіля марки “Volkswagen” трапилась на трасі М-12 Стрий-Кропивницький-Знам’янка 301 кілометр. Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. На моммент прибуття на місце події вогнеборців вогонь охопив моторний відсік автомобіля.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне