Жителька Ізяславського району «замінувала» один із райсудів м. Києва

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Перебуваючи напідпитку, 35-річна жителька Ізяславського району зателефонувала на лінію «102» і повідомила про те, що в Шевченківському суді м. Києва має статися вибух. Усі екстрені служби столиці виїхали на місце події, проте жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Поліцейські Хмельницької області розшукали «жартівницю» і вже повідомили їй про підозру.

Жінка зателефонувала на лінію «102» і повідомила про замінування Шевченківського районного суду в м. Києві. Після перевірки приміщення відповідними спеціалістами інформація не підтвердилась.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили, що про замінування суду повідомила 35-річна жителька одного із сіл Ізяславського району. Так «пожартувати» її спонукав надмір спожитого алкоголю.

Тепер за свої жарти їй доведеться відповідати за ч. 1 ст. 259 ККУ — Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції вже оголосили зловмисниці про підозру.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне