Жителька Хмельниччини продавала в інтернеті неіснуючий товар

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

26-річна жителька Старосинявської територіальної громади обдурювала громадян, продаючи уявний товар в інтернеті. Поліцейські оголосили їй про підозру. Жінки загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє Хмельницьке районне управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що жителька Закарпатської області намагалася придбати пральну машинку та дитяче ліжечко, оголошення про продаж яких побачила в одній із соціальних мереж, та натомість втратила кошти.

“39-річна жінка перерахувала понад 5 500 гривень, після чого продавець припинив виходити на зв’язок, а оголошення зникло. Аналогічна ситуація сталася з ще однією потерпілою. Жінка втратила майже 3 000 гривень, коли намагалася придбати диван”, — йдеться у повідомлені.

Правоохоронці встановили особу та місце перебування шахрайки. Нею виявилася 26-річна жителька Старосинявської тергромади. Стосовно жінки у суді на розгляді уже перебувають кримінальні провадження за вчинення шахрайських дій. Окрім того, жінка і раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення та на шлях виправлення не стала.

За скоєне підозрюваній може загрожувати до трьох років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне