Жителька Нетішина отримала відзнаку «Genius Olympiad»

Фото: Ілюстративне
«GENIUS Olympiad Ukraine» – це перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв, яка є відбором учасників з України до «GENIUS Olympiad Global». Це міжнародний конкурс шкільних проєктів з екологічних питань, що був заснований організацією «Terra Science and Education», а його партнером є Рочестерський технологічний інститут (США).
 
Для участі в олімпіаді школярі 8-11 класів пропонували власні проєкти у семи категоріях екологічного спрямування: «Наука», «Робототехніка», «Бізнес», «Музика», «Короткий фільм», «Мистецтво» та «Креативне письмо».
 
У червні 2022 року в Сполучених Штатах Америки пройшла церемонія нагородження переможців міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування «Genius Olympiad» 2022. Українська збірна, складом у 77 учасників, виборола одразу 51 нагороду – 5 золотих медалей, 8 срібних, 14 бронзових, 23 нагороди честі.
 
Почесну відзнаку «Genius Olympiad» вручили здобувачці освіти Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Віталіні Войтюк (керівниця Наталія Яцюк) у категорії науки, номінація «Екологія та біорізноманіття».
 
Віталіна Войтюк брала участь у Олімпіаді геніїв як вихованка гуртка «Екологія» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості.
 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне