Жительку села Мухарів Славутського району привітали зі столітнім ювілеєм

72
Фото: .adm-km.gov.ua/

Вчора жительці села Мухарів Славутського району Юркевич Марії Демидівні виповнилось сто років. Привітати ювілярку зі святом завітали керівники району, ОТГ, сусіди, родичі та працівники Мухарівського будинку культури.

Ювілярка народилася в селі Мухарів, закінчила 7 класів Мухарівської школи. В 1935 році пішла на роботу обліковцем, Марія Димидівна пережила голодомор та  війну. У 1959 році виїхала на проживання у селище міського типу Гоща Рівненської області. В 1964 році повернулася в село Мухарів та працювала головним бухгалтером в місцевому сільськогосподарському підприємстві, заочно навчалася. Має статус «учасник війни», була районним депутатом двох скликань.

З нагоди поважного ювілею гості висловили Марії Димидівні слова вдячності і шани за багато років сумлінної праці, за участь у Другій світовій війні, за незламність перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови, а також вручили ювілярці подарунки та квіти, зичили здоров’я, благополуччя і  уваги, щоб кожного дня доля стелила до ніг стежину добра, пошани та любові.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне