Житловий будинок та автомобіль: на Хмельниччині сталося дві пожежі

4 листопада о 14:29 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Заводській в обласному центрі. За викликом прибули рятувальники 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин. На той момент вогнем було охоплено стіни, вікна, двері, стелю й підлогу будинку. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців, пожежу вдалося локалізувати о 14:38 та ліквідувати — о 14:41, тим самим врятувавши будівлю від повного знищення полум’ям. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час куріння. Під час пожежі ніхто не постраждав
Фото: ДСНС

27 вересня о 02:28 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Хролин.

Негайно до місця події було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі сягнула 15 кв.м. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділу пожежу вдалося локалізувати о 02:46 та ліквідувати о 02:49, не допустивши поширення полум’я на більшу площу житлового будинку. Проте вогонь таки встиг знищити 10 кв.м перекриття будинку, речі домашнього вжитку.

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печі.

Загиблих та травмованих на місці пожежі не виявлено.

Про подію інформує Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

25 вересня о 23:19 на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу автомобіля у м. Полонне на вул. Ходякова.

Негайно до місця виклику було направлено черговий караул рятувальників 17 ДПРЧ. На місці події з’ясувалось, що горить пасажирський мікроавтобус RENAULT. Вогнеборці оперативно приборкали полум’я, не допустивши його перекидання на інші автомобілі.

Пожежу було локалізовано о 23:23 та ліквідовано о 23:24. Ймовірно, причина пожежі – підпал.

Інформує Полонський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне