Зловмисник викрав в односельчанки тисячу гривень та трудові медалі

Зловмисник викрав в односельчанки тисячу гривень та трудові медалі
Фото: hm.npu.gov.ua

39-річний зловмисник, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, викрав в односельчанки тисячу гривень та її трудові медалі. Правоохоронці, отримавши повідомлення про злочин, того ж дня встановили зловмисника. Викрадені гроші та медалі у нього вилучили та повернули потерпілій.

Події мали місце цими вихідними в селі Ставниця Летичівського району. Близько 22.00 зловмисник зайшов у будинок до самотньої односельчанки та попросив у неї кілька гривень на пляшку. Та коли побачив, де старенька зберігає заощадження, забрав зі сховку тисячу гривень і 4 трудові медалі, після чого пішов геть.

Наступного ранку до потерпілої навідалась сусідка, якій старенька і розповіла про непроханого гостя. Жінка одразу ж повідомила про це працівників Летичівського відділу поліції, які впродовж кількох годин вирахували зловмисника. Викрадені гроші та медалі у нього вилучили та повернули власниці.

Правоохоронці по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Подібні дії караються накладенням штрафу, виправними роботами або позбавленням волі на строк до 4 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне