Знайти сімейного лікаря та заповнити декларацію тепер можна через мобільний додаток

Фото: helsi.me

Найбільший медичний сервіс в Україні Helsi (helsi.me) випустив безкоштовний мобільний додаток для пошуку лікаря, запису на прийом та можливістю заповнити декларацію.

 Це найбільш функціональний додаток для запису онлайн в державні та приватні медичні заклади серед всіх медичних інформаційних систем. Додаток доступний для завантаження на iOS та Android.

 Сервіс допомагає отримати швидкий доступ до всіх медичних послуг онлайн: знайти лікаря за спеціалізацією чи місцеположенням та записатись на прийом; скасувати запис до лікаря, знайти ліки у найближчих аптеках. Пошук здійснюється за районом проживання, кількістю укладених декларацій, віковими категоріями пацієнтів, типом клініки, стажем роботи лікаря, рейтингом лікаря або кваліфікацією лікаря.

 «Ми намагаємося зробити доступ українців до медицини простішим. Тому, створюючи безкоштовний мобільний додаток для пацієнта, врахували важливі критерії щодо збереження авторизації та особистих даних у пристрої пацієнта, а також зручності використання медичної системи та пошуку інформації», — розповідає Євген Донець, СЕО медичної інформаційної системи Helsi.

 Через додаток можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я, обравши найоптимальніші для себе за місцем локації та вартістю послуг. У майбутньому функціонал сервісу Helsi буде розширено, що дасть змогу надавати телемедичні консультації. Через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати якісний висновок.

 Розробники радять постійно оновлювати додаток, адже кожна версія буде вдосконалена:

  • запрацюють телемедичні консультації;
  • стане доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення;
  • запрацює сервіс «Ліки онлайн».

  *Медична система Helsi працює з 2016 року, щодня через сайт helsi.me 210 000 пацієнтів записуються на прийом до лікаря. Система підключена до eHealth та надає функціонал для участі в реформі. Системою користуються понад 1 100 закладів охорони здоров’я та 21 000 лікарів по всій Україні.

 За додатковою інформацією просимо звертатись:

Медвідь Олена

Тел.: 096 24224 36

Emailh.medved@helsi.me

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне