Зникла вагітна жінка: у її доньки в інтернаті виявили COVID-19

Фото: https://tv7plus.com

Днями у Полонському районі підтвердили перший випадок коронавірусного захворювання – хворобу виявили у дитини з інтернату, яку привезли туди з обласного центру.

Це та сама дівчинка, яка жила з сестрою та вагітною матір’ю на прибережній зоні річки Південний Буг.

Після того, як обох дочок помістили  в дитячий будинок «Щасливе дитинство», у однієї з них виявили хворобу COVID-19. Проте, матері таку новину сповістити не встигли, бо вона зникла. Начальниця Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніна Магур розповідає:

«Коли їх знайшли, то відправили у Хмельницьку дитячу лікарню, там вони пробули добу їх обстежили, відібрали біоматеріал для дослідження. Далі працівники ювенальної поліції привезли їх у Полонне. Де перебуває мати дівчинки, в якої виявили хворобу, ми не знаємо. Вона пішла з лікарні коли дівчат забрали на обстеження. Відомо, що вона на передостанніх тижнях вагітності».

Хвора дівчинка наразі перебуває у центрі  соціально-психологічної реабілітації дітей міста Полонне. Стан поцієнтки задовільний, хвороба протікає безсимптомно.

Тепер, після виявлення коронавірусу у дівчинки, тестуватимуть ПЛР-методом усіх дітей з інтернату (23 дитини віком від 4 до 17 років) та працівників (9 дорослих).

Джерело: Телеканал “TV7+”  

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне