Зимові гуляночки надзвичайно популярні серед маленьких хмельничан

113
Фото: /khm.gov.ua

В рамках проведення Різдвяного ярмарку продовжуються зимові гуляночки. На сцені біля кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка на вихідних для маленьких хмельничан проводять різноматні розважальні програми.

В суботу СКЦ “Плоскирів” презентував музично-театральну постановку “Зимові візерунки” від вихованців центру та ансамблю Гречаночка з елементами відтворення народних звичаїв та новорічних обрядів на зимові свята. Юні артисти подарували справжній новорічний настрій та створили святкову атмосферу. Маленькі глядачі могли долучитися до святкової програми та розповісти вірш або заспівати пісню.

А в неділю хмельничани мали чудову нагоду відвідати святкову програму «Новорічне сяйво» за участі мультиплікаційних героїв, яку організували працівники Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді . Організатори максимально долучили до святкової програми маленьких глядачів. Для цього було проведено веселі флешмоби та інші тематичні розваги. Також учасників свята почастували смаколиками.

Ті, хто ще не брав участь у зимових гуляночках мають таку можливість, адже тематичні заходи будуть тривати протягом усіх вихідних днів новорічно-різдвяного періоду. Біля головної ялинки міста відповідні установи будуть проводити запальні зимові розваги.м

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне