Автобус-привид сьогодні очікують у Хмельницькому

У Хмельницький сьогодні очікують автобус-привид
Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Про приїзд автобуса-привида інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

23 листопада, в межах всеукраїнської профілактичної акції «#Керуй!», започаткованої Національною поліцією України і спрямованої на пропаганду дотримання правил дорожнього руху, об 11:30 у місті Хмельницькому відбудеться урочисте нагородження кращого водія міста Хмельницького.

Організатори акції — Національна поліція України та Консультативна місія Євросоюзу з питань реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

Початок заходу — об 11:30 в місті Хмельницькому на майданчику перед кінотеатром імені Шевченка, що по вулиці Проскурівська.

Хмельницький буде 4-те місто, яке відвідає автобус-привид. У Сумах автобус був 19.11.18, у Полтаві — 20.11.18, в Миколаєві — 23.11.2018.

Долучайтесь до заходу, робіть фотографії на фоні автобуса-привида та публікуйте їх у соціальних мережах з хештегом “#керуй” — підтримайте профілактичну акцію популяризації безпечного водіння.

Нагадаємо, що вчора 22 листопада у Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій трапилась ДТП за участі автобуса. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Рух автотранспорту вулицею був ускладнений кілька годин. Через ДТП також був паралізований рух тролейбусів у бік центру.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне