Безробітний депутат-свободівець Хмельницької облради відпочиває у 5-зірковому готелі та їздить на «блясі»

Фото:

«Улюбленець» російських ЗМІ депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик подав нульову декларацію за 2018 рік. Він ні копійки не заробляє вже треті й рік поспіль.

Так ось без жодної гривні за душею, Віктор Вікторович примудрився у серпні 2017 року внести 60 000 гривень у статутний фонд ТОВ «ТЕР-ФРУКТ». Керівником цієї фірми і призначений згідно статуту. Окрім депутата в засновниках фірми є дружина іншого депутата-свободівця Людмила Гончар, тернополянка Зоряна Сенчишин, жінка також помічниця тернопільського депутата-свободівця. І киянин Костянтин Тімченко.

Однак знайти пояснень, звідки ж кошти на підприємницьку діяльність, у порожній декларації Віктора Бурлика не вдалось.

В інтерв’ю одному з місцевих телеканалів «33 канал» депутат не зміг відповісти на запитання, хто ж його фінансує. Так обранець спочатку заявив, що його фінансує ТОВ «ТЕР-ФРУКТ», хоча, за його ж словами, фірма ще не веде господарської діяльності. Йому допомагають побратими.  Однак Віктор Вікторович все одно мав би задекларувати фінансові зобов’язання, які виникають у нього перед його побратимами.

Нещодавно місцеві активісти ВО «Автомайдан» заявили, що бачили, як депутат сідав за кермо автівки. () Ми чесно чекали, що обранець внесе транспортний засіб у декларацію. Однак, у новій декларації  легківка так і не з’явилась.

На вторинному ринку за автівку просять орієнтовно 5 000 доларів.

.Скріншот з сайту AUTO.RIA

На іноземних сайтах таку легківку можна придбати за 2 000 євро.

«Новини. Хмельницький» отримали витяг із реєстра МВС. Але там не виявилось жодного транспортного засобу.

.Копія витягу

Певно, це пов’язано з тим, що автівка влітку була на іноземній реєстрації. І з того часу це жодним чином не змінилось. Хотілось би нагадати обранцю, що після 24 травня водіїв на «бляхах» будуть штрафувати. Однак автівка у депутата таки є. Принаймні була на початку січня. Він це підтвердив у своєму Instagram.

Взагалі сторінка у депутата виявилась досить цікавою. Так, саме в Instagram Віктор Бурлик поділився зі своїми підписниками інформацією про свій закордонний вояж.

На початку квітня обранець із компанією друзів відпочивав у Єгипті у 5-зірковому готелі Baron Palm Resot у Шарм-ель-Шейху.

Тури у цей готель коштують не менше 650 доларів з людини за 7 ночей.

Скріншот із сайту турагентства

І от якось це не вкладається у ланцюжок «нульової» декларації. Більше того, Бурлик зареєстрований у селі Моломолинці, Хмельницького району. А де депутат проживає у Хмельницькому? У декларації відсутня інформація про власність чи користування житлом. Якщо ж, він проживає у Моломолинцях, то це означає, що він просто вирішив проігнорувати закон і не вносити в декларацію усю свою родину. А якщо знімає житло в обласному центрі, то і це він теж мав би вказати.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне