В Хмельницькому відбудеться Міжрегіональний Форум «Фінансування енергоефективних заходів для ОСББ за принципом «револьверного фонду»

Фото: https://detector.media/

28 листопада 2019 року відбудеться Міжрегіональний Форум «Фінансування енергоефективних заходів для ОСББ за принципом «револьверного фонду».

Організаторами Міжрегіонального Форуму є: Проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), Агенція регіонального розвитку Хмельницької області та ГО «Хмельницька обласна асоціація ОСББ».

У рамках роботи Форуму будуть розглянуті питання:

– юридичні передумови роботи «револьверного фонду», порівняльний аналіз сильних та слабких сторін його діяльності;

– «револьверний фонд» як механізм підтримки ОСББ у впроваджені заходів з енергоефективності в багатоквартирних будинках за програмою «Енергодім»;

– практичний досвід діяльності «револьверних фондів» на базі комунального підприємства, громадської організації та Асоціації ОСББ.

На захід запрошені експерти та делегації із понад 10 областей України, представники органів місцевого самоврядування, представники ОСББ та громадських організацій.

Міжрегіональний Форум відбудеться 28 листопада 2019 року з 09:30 за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 65, приміщення Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне