Городоцький район: до рятувальників на екскурсію завітали школярі

2
Фото: km.dsns.gov

28 листопада до 39 Державної пожежно-рятувальної частини на запрошення вогнеборців завітали школярі Чорнивідської загальноосвітньої школи.

1

km.dsns.gov

Господарі радо зустріли маленьких гостей, підготувавши для малечі цікаву екскурсію пожежною частиною. Під час зустрічі діти дізнались про секрети професії рятувальника, про можливості техніки та пожежно-рятувального обладнання, що застосовується для рятування людей, гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру. Крім того, дітлахи показали непогані знання із правил безпечної поведінки, впевнено назвавши номер Служби порятунку “101”.

3

km.dsns.gov

Тож час не був витрачений марно, адже школярі провели його з користю, дізнавшись, як вберегтися від небезпеки. А хтось із дітлахів, ймовірно, після нинішньої зустрічі із рятувальниками мріятиме у майбутньому так само надавати допомогу людям та рятувати життя.

Городоцький районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, Красилівські рятувальники 14 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області стали донорами крові для військовослужбовців, які постраждали під час проведення Операції Об’єднаних Сил на Сході нашої країни. Своєю кров’ю поділились 10 працівників підрозділу. У цей непростий час особисто кожен має визначитись, який вклад у спільну справу оборони рідної країни він може внести. Адже нині, крім матеріального забезпечення, наші солдати потребують також якісної та своєчасної медичної допомоги. І, можливо, кров, яку ми сьогодні здали, врятує комусь життя – і це вже буде однією маленькою перемогою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне