“Ялинка бажань” для знедолених дітей

головна1
Фото: adm-km.gov

З 16 по 28 грудня на Хмельниччині вже 7-й рік поспіль, за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проводиться благодійна акція «Ялинка бажань».

111

adm-km.gov

За інформацією Хмельницької ОДА, метою акції є збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей і дітей з особливими потребами. А також дітей, які виховуються одним з батьків, у сім’ях учасників АТО або переселенців.

11

adm-km.gov

За умовами акції, усі листи написані дітьми прикріплюются до новорічної ялинки. Волонтери запрошують усіх небайдужих громадян здійснити маленьку мрію дитини.

33

adm-km.gov

Шановні мешканці та гості міста, завітавши до магазину «Сільпо» (торгівельний центр «Оазис»), Ви допоможете здійснити новорічні та різдвяні бажання дітей, чиї батьки або особи, які їх замінюють, не можуть цього зробити через складні життєві обставини. Подарунки, зібрані під час акції, будуть передані кожній дитині особисто.

44

adm-km.gov

Закликаємо Вас допомогти знедоленим дітям повірити у диво та проявити милосердя. Заздалегідь дякуємо і віримо у те, що разом ми здатні на диво!

Нагадаємо, люди з інвалідністю – повноцінні члени суспільства! На цьому наголошувалося під час відкритої зустрічі із гостями львівського центру підтримки людей з особливими потребами «Емаус». Зустріч відбулась у Хмельницькій міській раді. Організатором заходу виступила Молодіжна громадська рада. Місія центру «Емаус» – творити нову модель суспільства, у якому жодна людина не є відкинутою через свою розумову чи фізичну ваду. В якому кожну людину з особливими потребами цінують та приймають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне