Хмельницький осередок партії «Слуга Народу» очолив Сергій Мандзій

Фото: Сергій Мандзій

Хмельницьку обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив народний депутат Сергій Мандзій, член Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Рішення про призначення пана Мандзія ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердили Вищою радою партії.

45-річний Сергій Мандзій народився в Хмельницькому. Закінчив економічний факультет Технологічного університету «Поділля» та юридичний факультет Хмельницького університету управління та права. Має кваліфікацію аудитора з правом здійснення аудиту підприємств та господарських товариств. Голова громадських організацій «Хмельницька платформа» та «Сильне місто», очільник Федерації хокею Хмельницької області та Ради Федерації хокею України.

«Я виріс у Хмельницькому, закінчив тут школу, університет, одружився, тут виріс мій син. Хмельницький – моє рідне місто, Хмельниччина – рідний край. Тут живуть неймовірні люди, а сам регіон має величезний потенціал. Моє завдання – розкрити цей потенціал, дати поштовх до розвитку малому та середньому бізнесу, аграріям, підтримати лікарів та забезпечити надання якісних медичних послуг. До речі, це основні цілі Меморандуму, який нещодавно підписали народні депутати, учасники міжфракційного об’єднання «За Хмельниччину», головою якого я є»,  – зазначає Сергій Мандзій.

Членами ради Хмельницької обласної партійної організації стали Заславський Юрій та Стефанчук Микола.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!» – пояснив Олександр Корнієнко.

Крім Хмельницької, відбулися конференції у ще восьми обласних партійних осередках партії «Слуга Народу». Були призначені керівники обласних організацій у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої зараз входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне