Хворих діток з Кам’янця-Подільського мерія відправила відпочивати на море

Фото: facebook.com

До казни Кам’янця-Подільського надійшла майже 2 мільйони гривень державної субвенції. 6 липня на сесії міської ради депутати проголосували за розподіл  коштів по різних галузях.

100 тисяч гривень виділили  на придбання нового медичного обладнання для травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні №1.

Один мільйон п’ятдесят тисяч гривень передбачено на будівництво сучасних дитячих майданчиків, на кшталт як у сквері “Гунські криниці” – на мікрорайоні Жовтневому, м-ні Черьомушки та на Руських фільварках.

Кошти в сумі сімсот п’ятдесят тисяч гривень – на продовження робіт капітального ремонту проїздів по вулиці Драй Хмари 5,5а, 5б,  Тімірязєва 127,129,  Юрія Громового 2а та проспект Грушевського, 42.

Також дітки, які за станом здоров’я потребують постійної уваги та реабілітації, разом зі своїми матерями уже відправилися на узбережжя Чорного моря. Матеріальну допомогу в розмірі 50 тис. грн для того, щоб діти з обмеженими фізичними можливостями змогли пройти лікування, виділили з міського бюджету Кам’янця.

Повідомив на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” міський голова Михайло Сімашкевич.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне