Лобізм по-хмельницьки: фірма депутата облради освоїть кошти на його округу

Фото: Врам Мовсісян

Як повідомляє НГП, Судилківська сільська рада за результатами тендера 12 липня уклала угоду з місцевим ПП “МВМ-13” на капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступеня на вул. Шкільна, 1а загальною вартістю 14,5 млн грн.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Усі роботи підрядник повинен завершити до кінця грудня 2019 року.

Єдиним конкурентом виступило ТОВ “Новшляхбуд” (Полонне) з ціновою пропозицією вищою на 3,7%.

Фірма “МВМ-13” створена у 1994 році і належить депутату Хмельницької обласної ради від БПП Враму Мовсісяну. Врам Македонович член постійної комісії обласної ради з питань будівництва, житлово-комунального господарства, інфестиційної політики, природокористування та екології.

Детальніше на сайті – Хмельницька обласна рада: http://km-oblrada.gov.ua/members-of-the-seventh-convocation/movsisyan/

Довідково. Судилківська ЗОШ І-ІІІ ступенів –  це опорний навчальний заклад, в якому навчається 520 учнів, працює 52 педагога.  проектна потужність школи 830 учнів. До складу опорного закладу входить три філії – Білокриницька (створена на базі реорганізованого Білокриницького НВК І-ІІ ст.), Лозичанська (створена на базі реорганізованої Лозичанської ЗОШ І-ІІ ст.) та Судилківська (створена на базі Судилківського НВК І-ІІ ст.).

У 2017 році за рахунок коштів ДФРР (3 млн грн.) та місцевого бюджету (322 тис. грн.) проводиться капітальний ремонт (утеплення) фасадів приміщення школи. Проведено капітальний ремонт покрівлі школи (1200,0 тис.грн. – субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, 2000,0 тис.грн. – субвенція на формування інфраструктури ОТГ). За рахунок коштів місцевого бюджету проведену заміну вікон на енергозберігаючі (505,9 тис.грн.).

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне