Молодик під час розпивання спиртного вбив рідного дядька

Молодик під час розпивання спиртного вбив рідного дядька
Фото: Національна поліція

На Хмельниччині взяли під варту молодика, який підозрюється у вбивстві свого дядька

Подія сталася 1 листопада близько 23.38 години в селі Великий Жванчик Дунаєвецького району. Чоловіки разом розпивали спиртне, в ході чого і виник конфлікт.

22-річний зловмисник близько опівночі зателефонував до поліції і повідомив, що убив свого дядька. На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що чоловіки разом розпивали спиртне в будинку 54-річного потерпілого. Під час застілля між ними виник конфлікт. Молодик схопив зі столу ножа і наніс потерпілому дві різані рани шиї, від чого той помер на місці події.

Зрозумівши, що накоїв, зловмисник сам зателефонував до поліції. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. До речі, раніше він вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Тепер зловмиснику оголосили про підозру за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. На період розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. – повідомила поліція області на своїй сторінці у facebook.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне