Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися троє пішоходів та мотоцикліст

Фото: hm.npu.gov.ua

На Хмельниччині у ДТП травмувалися троє пішоходів та мотоцикліст. Автопригоди мали місце в Хмельницькому, Старокостянтинові та Кам’янець-Подільському районі.

Так, вчора, 19 листопада, близько 08.15 години в селі Колибаївка Кам’янець-Подільського району на автодорозі «Житомир — Чернівці» 32-річний хмельничанин на автомобілі «Сітроен Берлінго», рухаючись у напрямку Чернівців, скоїв наїзд на 49-річну місцеву жительку, яка стояла на узбіччі. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток тазу. Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення районної лікарні.

Близько 14.40 години в Старокостянтинові по вулиці Миру неподалік магазину «Ксюша» 25-річний місцевий житель на мотоциклі «Кануні» допустив зіткнення з автомобілем «Опель Вектра» під керуванням 57-річного чоловіка, який рухався в попутному напрямку. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому правої ноги, його госпіталізували в травматологічне відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні.

Близько 11.20 в Хмельницькому по вулиці Кам’янецькій 39-річний киянин на автомобілі «Додж» скоїв наїзд на 66-річну місцеву жительку. У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, переломів лівої руки та ноги. Госпіталізована до травматологічного відділення обласної лікарні.

hm.npu.gov.ua

Близько 20.30 години 23-річна жителька Хмельницького району, рухаючись на автомобілі «Део Ланос» з вулиці Озерної по вулиці Панаса Мирного, скоїла наїзд на 65-річного місцевого жителя, який перетинав дорогу в невстановленому місці. У результаті ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги і був госпіталізований в травматологічне відділення міської лікарні.

hm.npu.gov.ua

По усіх цих фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини дорожньо-транспортних пригод.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне