Минулої доби вогнеборці Хмельниччини ліквідували 8 пожеж

Фото: ГУ ДСНС

За повідомленням прес-служби ГУ ДСНС у Хмельницькій області, минула доба для рятувальників області була насиченою. Зранку загрівся приватний будинок в селі Трибухіка, що у Дунаєвецькому районі. Пожежу ліквідовано силами чергового відділення 12 Державної пожежно-рятувальної частини місті Дунаївці. Ймовірна причина загоряння – коротке замкнення електромережі.

По обіді  з полум’ям боролись вже у Хмельницькому: на вул. Майбороди загорілась господарча будівля. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

У Хмельницькому районі в селі Карпівці виникла пожежа господарчої споруди звідки о 16:01. Загоряння ліквідовано рятувальниками 1-го державного пожежно-рятувального загону місті Хмельницький. Займання ймовірно сталося через коротке замкнення електромережі.

З тієї ж причини, за попередніми висновками, виникла пожежа господарчої будівлі  у селі Дубівка Чемеровецького району, хліва в селі Кременчуки Красилівського району.

У селі Кузьмин Городоцького району виникла пожежа недіючої будівлі на площі 100 кв. м. Повідомлення до рятувальників надійшло о 17:09. Вогнеборці 39-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу. Причина наразі встановлюється. Не визначили причину загоряння і хліва у селі Клітна, що у Красиілвському районі.

Знову через необережне поводження з вогнем загорілася нежитлова будівля в селі Борисів Ізяславського району. Повідомлення до рятувальників надійшло о 21:44.  Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 13 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Плужне.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне