На Хмельниччині двоє людей отримали травми в ДТП

Фото: ГУ НП

Автопригоди сталися у Шепетівці та Летичівському районах. Обоє потерпілих — водії двохколісних транспортних засобів. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, вчора, 3 травня о 7.50 годині на автодорозі сполученням між селищем Меджибіж та селом Ставниця зіткнулись автомобіль «ГАЗ 3307» та мопед «Хонда Діо». За кермом автівки був 28-річний хмельничанин, а от мопедом керувала 64-річна місцева жителька. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми і була госпіталізована до Летичівської центральної районної лікарні. Стан здоров’я — задовільний.

Внаслідок ДТП водія мопеда госпіталізували

А близько 17.50 години в місті Шепетівка на перехресті вулиць Героїв Небесної Сотні та Валі Котика 51-річний місцевий житель на вантажному бусі «Рено Мастер» допустив зіткнення з 47-річним велосипедистом. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою грудної клітини і був госпіталізований до травматологічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні.

47-річний велосипедист перебуває у Шепетівській центральній районній лікарні

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригод. В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне