На Хмельниччині поліцейські розслідують обставини травмування дитини в результаті вибуху

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області, працівники поліції встановлюють обставини вибуху у одній з квартир у м. Старокостянтинів Хмельницької області, в результаті якого травмований 14-річний підліток.

Трагедія сталася сьогодні вранці. Хлопець приїхав у гості до батька, який нещодавно повернувся із зони АТО. Сусіди почули звук, схожий на вибух, а згодом побачили закривавленого підлітка, який вибіг у двір і просив викликати швидку допомогу.

Правоохоронці наразі перебувають на місці події і встановлюють, за яких обставин дитина травмувалася, а також розшукують батька хлопця.
За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби ГУНП Хмельницької області, у руках школяра вибухнув підривник УЗРГМ (універсальний запал ручної гранати модифікований).

Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області

У хлопця травмована рука і уламками запалу посічені нижні кінцівки. На місці події продовжують працювати працівники поліції. Також правоохоронці встановлюють місце перебування батька, якого на момент трагедії вдома не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне