На Хмельниччині у ході сутичок на ґрунті розпивання спиртного троє чоловіків опинились в реанімації

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції області надійшло 3 повідомлення з міста Хмельницького, Старокостянтинівського та Красилівського районів про отримання громадянами тяжких тілесних ушкодженнях. В усіх трьох випадках правоохоронці встановили підозрюваних і наразі проводять першочергові слідчі дії.

Так, вчора, 1 серпня, близько 02.11 години в обласному центрі у дворі по вулиці Попова під час розпивання спиртного 38-річний чоловік вдарив ножем у живіт 22-річного знайомого.

Потерпілий у пошуках допомоги вибіг на сусідню вулицю, де якраз патрульні оформляли адміністративне правопорушення. Поліцейські надали чоловікові домедичну допомогу і викликали «швидку», а також розшукали і затримали підозрюваного, який намагався втекти з місця злочину.

Юнака зі значною крововтратою госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні.

Подібна ситуація сталася цього ж дня близько 21.00 години в селі Михайлівці Красилівського району. Під час застілля між 27-річною жінкою та її 48-річним сусідом виник конфлікт, в ході якого зловмисниця схопила ножа і вдарила чоловіка в живіт. Потерпілого теж госпіталізували в реанімаційне відділення місцевої лікарні і прооперували.

Після розпивання спиртного зі знайомими в реанімації Старокостянтинівської центральної районної лікарні опинився 55-річний житель села Драчі. У нього діагностували субдуральну гематому лівої півкулі та перелом скроневої кістки. Як згодом з’ясували правоохоронці, тілесні ушкодження чоловік отримав під час сутички з 46-річним односельцем, який наніс йому численні удари в голову.

В усіх трьох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

За матеріалами ГУ НП у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне