На Хмельниччині визначили чергового переможця правової ліги КВК (ВІДЕО)

головна
Фото: hm.npu.gov

У Волочиську відбувся третій міжрайонний етап змагань клубу веселих та кмітливих Молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА». Перемогу здобула команда господарів, яка змагатиметься за обласну першість з «хомівцями» із Городка, Ізяслава та командою-переможницею останнього міжрайонного етапу змагань, який відбудеться 6 грудня в Хмельницькому.

2.1

hm.npu.gov

4.1

hm.npu.gov

Нагадаємо, раніше вже відбулося дві міжрайонні гри КВН у Кам’янці-Подільському та Шепетівському районі. Третя міжрайонна гра КВН пройшла у Волочиську. Тут за звання найвеселіших і найкмітливіших змагалися команди з Теофіпольського, Хмельницького, Красилівського районів та команда господарів.

Тематика наших змагань залишається незмінною: діти показують знання своїх прав і обов’язків і діляться ними зі своїми однолітками, — говорить Сергій Цимбалюк, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області.

3.1

hm.npu.gov

3.2

hm.npu.gov

«Хомівці» визначали кращих у трьох конкурсах — візитівка, розминка та музичне домашнє завдання. У яскравій та запеклій боротьбі перемогла команда з Волочиська. Саме вона представлятиме захід області у фіналі, який проходитиме в січні.

Я особисто відчуваю велике моральне задоволення від того, що у нас є багато молодих і активних дітей, — підсумував Сергій Цимбалюк. — І я дуже сподіваюсь, що наші змагання КВН стануть щорічними і збиратимуть найталановитіших дітей з усієї області.

5

hm.npu.gov

Завершальний міжрайонний етап відбудеться 6 грудня в Хмельницькому. Кращого визначатимуть команди з Віньковець, Деражні, Летичева, Старої Синяви та обласного центру.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, на Хмельниччині поліцейські навчаються тонкощам роботи з вразливими групами населення. Полісмени навчаються дотримувати свої обов’язки щодо  вразливих груп населення. Навчання проводить Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів спільно з благодійною організацією «Легалайф-Україна».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне