На Закарпатті затримали чоловіка, який вкрав СГ техніку у Хмельницькій області

Фото: Національна поліція

Як повідомляють у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області, 32-річний рецидивіст у Волочиському районі викрав моторактор «Скаут» і вже наступного дня продав його у Хмельницькому районі, після чого поспішно покинув межі області і осів на Закарпатті. Проте працівники Волочиського відділення поліції вирахували і разом з тячівськими колегами затримали зловмисника.

Викрадена техніка

Підозрюваний раніше вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень і в травні цього року тільки вийшов із місць позбавлення волі.

У ніч на 4 липня під час спільного розпивання спиртного зловмисник непомітно викрав у 44-річного знайомого ключі від мототрактора «Скаут». Трохи покатавшись на ньому, чоловік поїхав у село Мар’янівка Хмельницького району, де й продав транспортний засіб за значно заниженою ціною, хоч реальна вартість трактора складала близько 70 тисяч гривень.

Отримавши «живі» гроші на руки, злодій поспішно покинув межі області і попрямував на Закарпаття, де раніше певний час проживав.

Слідчим Волочиського відділення поліції зловмиснику заочно було оголошено про підозру та оголошено в розшук. Після того менш ніж за тиждень спільно з тячівськими колегами хмельницькі оперативники його затримали та доправили на Хмельниччину. У жінки, яка купила крадений транспортний засіб, його вилучили. Після проведення експертизи його повернуть власнику.

На період досудового розслідування суд взяв рецидивіста під варту. Згідно ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне