Перегони зі зброєю: у Красилові поліцейські зупинили п’яного водія

Фото: ГУ НП

У Красилові поліцейським довелось застосовувати зброю, щоб зупинити автомобіль з водієм у стані алкогольного сп’яніння. Під час перевірки водія “Драгер” показав 2,1 проміле алкоголю в крові. Крім того, у чоловіка не було водійського посвідчення, повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Подія сталася близько 18.45 години до чергової частини Красилівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в районі автовокзалу знаходиться автомобіль «Volkswagen Golf-3», водій та пасажир якого ймовірно перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Щойно патрульний автомобіль наблизився, порушники почали втікати. Зловмисники не реагували на жодні попередження та вимоги про зупинку, грубо порушували правила дорожнього руху та неодноразово створювали аварійну ситуацію.
Вивівши автомобіль-порушник за межі райцентру на дорогу в напрямку села Митинці, поліцейські вкотре озвучили вимогу про зупинку, а в разі відмови попередили про можливе застосування вогнепальної зброї. Оскільки порушники вчергове проігнорували вимогу про зупинку, привів табельну зброю в готовність і здійснив один влучний постріл по колесах, після чого «Volkswagen Golf-3» зупинився.

Влучний постріл здійснив сержант Андрій Зеленюк

Інформація про те, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, підтвердилась. «Драгер» показав 2,1 проміле. Крім того, у порушника не було при собі жодних документів. Транспортний засіб помістили на штрафмайданчик, а на водія склали одразу 3 адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння), ст. 185 (Злісна непокора вимозі поліцейського) та ст. 126 (Керування транспортом без відповідних документів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне