Перемогу в брейн-рингу «Моя позиція» здобула команда НВК №9

img_0416
Фото: khm.gov

Відбувся перший півфінал гри брейн-рингу «Моя позиція» для п’ятикласників закладів загальної середньої освіти міста. Всі учні протягом жовтня-листопада цього року з екскурсією відвідали Хмельницьку міську раду. Такі змагання вже стали доброю традицією і користуються великою популярністю серед школярів. Адже переможець не лише отримає кубок міського голови Олександра Симчишина, а й з екскурсією відвідає Верховну Раду України.

img_0356

khm.gov

На початку змагань присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

«Я щиро рада вас вітати на першому півфіналі гри брейн-ринг. Прошу зосередитися, не хвилюватися, а сміливо починати гру. Впевнена, що сьогодні вам все вдасться», – сказала Юлія Сергіївна.

img_0367_0

khm.gov

img_0351_0

khm.gov

У першому півфіналі змагалися команди: «Розумники» спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням німецької мови з 1-го класу. «Котигорошко» навчально-виховного комплексу №9. Також команда«Хмельничани» середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 та«3D»ліцею №15 ім. Олександра Співачука.

Брейн-ринг складався з п’яти традиційних конкурсів: «Тематичний», «Ребуси», «Чорна скриня», «Визначні місця міста Хмельницького» та «Битва капітанів». Протягом усієї гри команди відповідали на питання, пов’язані із місцевим самоврядуванням. Також багато запитань  стосувалися історії Хмельницького, діяльності міського голови та депутатів міської ради.

img_0316

khm.gov

Шалена підтримка вболівальників лише додавала командам наснаги для здобуття перемоги. Цікавими також були «Музичні хвилинки». Під час них присутні не лише насолоджувалися виступами артистів, але й самі виконали уже традиційну для цих змагань пісню «Діти України».

У результаті цікавої та активної боротьби у фіналі із рахунком 7:6 перемогу здобула команда «Котигорошко» НВК №9. На другому місці опинилася команда ЗОШ №14 «Хмельничани».

Із перемогою школярів привітала Юлія Сабій, вручила грамоту міського голови та побажала перемагати в подальшій боротьбі.

Прес-служба Хмельницької міської ради

Нагадаємо, до Хмельницької міської ради завітали старшокласники. Учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста побували на екскурсії в Хмельницькій міській раді. Про діяльність міського голови, депутатів, структурних підрозділів, історію приміщення міської ради присутнім розповіла керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне