Підприємство з Хмельниччини перемогло у Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

Фото: narodna-pravda.ua

Товариство з обмеженою відповідальністю «Промтехнтранс», яке здійснює діяльність у Кам’янець-Подільському районі на Хмельниччині, відзначено як переможець Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» у номінації «Добувна промисловість».

«Церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» відбулась у місті Києві під патронатом Асоціації платників податків України. Головною метою конкурсу є підтримка сумлінних платників податків й запровадження принципу чесного й прозорого ведення бізнесу. Важливо, що рейтинг сумлінних платників податків складається за сприяння Державної фіскальної служби, починаючи з 2011 року. І за цей час конкурс набув високої якісної характеристики. Тож представники бізнесу Хмельниччини є його активними учасниками», – розповів голова відділення АППУ у Хмельницькій області Ростислав Семків.

Цього разу до участі у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків» було подано 425 заявок. З них визначено 41 переможця у 12 номінаціях. При відборі кращих враховувалось визначальні економіко-соціальні чинники, з поміж яких головні стосуються податкової сфери. Це передусім податкове навантаження, яке несе підприємство, його податкова дисципліна, середня заробітна плата, кількість робочих місць, рівень соціальної активності.

Тож примітно, що у номінації «Добувна промисловість» переможцем визнано підприємство з подільського краю – ТзОВ «Промтехнтранс», яке відзначається високою мотивацією у забезпеченні економічного розвитку, отриманні прибутків і відповідно сумлінній сплаті податків. Його керівник Віктор Антонюк – ініціатор багатьох гарних виробничих та гуманітарних проектів, людина – креативна і відповідальна, удостоєна почесного звання «Заслужений працівник транспорту України».

«Це гарний приклад сумління у виконанні одного з головних конституційних обов‘язків – сплаті податків. На Кам‘янеччині «Промтехтранс» є бюджетоформуючим підприємством, яке системно удосконалює свій бізнес і відповідно прозоро і в повному об‘ємі сплачує податки. Щороку його податковий внесок до бюджетів усіх рівнів становить понад 10 мільйонів гривень. Такий приклад варто наслідувати, адже стимулююча роль податків передусім якраз і полягає у тому, що вони стимулюють розвиток громади і країни в цілому», – зазначив начальник Кам‘янець-Подільського управління ГУ ДФС у Хмельницькій області Ігор Бєлко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне