Поблизу Вишнополя у ДТП травмувалось 5 осіб

Фото: ГУ НП

Автопригода трапилась 22 квітня близько 6-ї години ранку на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівського району. За попередньою інформацією, ДТП сталася внаслідок того, що водій намагався уникнути наїзду на дівчину-пішохода, яка вийшла на проїжджу частину.

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, 32-річний хмельничанин на автомобілі «Шевроле Авео», рухаючись з Києва в напрямку Хмельницького, поблизу села Вишнопіль з’їхав у кювет з подальшим перекиданням.
Внаслідок ДТП п’ятеро пасажирів автомобіля отримали травми. Серед потерпілих — ціла сім’я. У 28-річної матері діагностували забої рук та ніг, а в 6-річного сина — забій живота. Їм надано медичну допомогу без госпіталізації. А от 29-річний батько у важкому стані перебуває в реанімації Любарської центральної районної лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму.
Крім того, травми отримали ще двоє пасажирів: 27-річний чоловік із забоєм поперекового відділу хребта госпіталізований в хірургію Любарської лікарні, а 7-річного хлопчика зі струсом мозку після надання допомоги відпустили додому. Водій тілесних ушкоджень не отримав.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне