Поліцейські встановили причетність рецидивіста до 10 крадіжок телефонного кабелю

Поліцейські встановили причетність рецидивіста до 10 крадіжок телефонного кабелю
Фото: hm.npu.gov

Зловмиснику доведеться відповідати за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (Крадіжка) та 360 (Умисне пошкодження ліній зв’язку). Йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі. Минулого місяця хмельницькі патрульні затримали зловмисника «на гарячому» в підвалі однієї із багатоповерхівок на Проспекті Миру. Біля нього виявили моток щойно зрізаного телефонного кабелю. Патрульні одразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу Зарічанського відділення поліції.

Затриманий виявився «кримінальником» зі стажем. Вперше притягувався до відповідальності ще будучи неповнолітнім. Пізніше неодноразово відбував покарання за крадіжки і наркозлочини. У ході розслідування правоохоронці встановили причетність рецидивіста до 10 крадіжок телефонного кабелю з підвалів багатоповерхівок. Викрадений кабель він обпалював на пустирі і здавав на металобрухт.

hm.npu.gov.ua

Тепер чоловікові доведеться відповідати за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (Крадіжка) та 360 (Умисне пошкодження ліній зв’язку). Йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що минулої доби до територіальних підрозділів Хмельницького відділу поліції надійшло 3 заяви від жителів обласного центру, які потрапили на вудку шахраїв. Так, 53-річна хмельничанка перерахувала 3625 гривень за дрова, які намагалась придбати на одному із інтернет-сайтів. 58-річна жителька обласного центру стала жертвою псевдобанкірів. 2 грудня близько 10.00 години невстановлена особа зателефонувала до 30-річного хмельничанина і під приводом купівлі саморобного швейного станка для виробництва вишивок, який потерпілий виставив у мережу інтернет для продажу, заволоділа ним шахрайським шляхом. Товар забрав кур’єр, а от гроші, як виявилось, на рахунок так і не надійшли.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне