Представлено новопризначеного начальника управління ДАБІ у Хмельницькій області

Фото: www.adm-km.gov.ua

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулося урочисте представлення новопризначеного начальника управління державної архітектурно – будівельної інспекції у Хмельницькій області Бойко Антоніни Олександрівни.

З цієї нагоди на Хмельниччину завітав перший заступник голови Державної архітектурно – будівельної інспекції України Валерій Філончук.

Валерій Васильович привітав Антоніну Бойко з призначенням. Він висловив сподівання на тісну співпрацю з інвесторами, забудовниками, органами місцевого самоврядування та громадськістю.

www.adm-km.gov.ua

В свою чергу, Антоніна Олександрівна зазначила, що сьогодні перед нею стоїть досить нелегке завдання, адже потрібно відновити довіру серед громадян, забудовників, установ, підприємств та організацій. За її словами, робота буде спрямована на докорінну зміну існуючої дозвільної системи у будівництві.

Також гостро ставить питання голова Державної архітектурно – будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев в частині викорінення та недопущення такого явища як корупція. “Ми повинні працювати прозоро, чисто, впевнено і зрозуміло для наших громадян. Сподіваюся на тісну співпрацю з органами виконавчої влади, громадськістю та колегами”, – додала посадовець.

Перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко також привітав Антоніну Олександрівну з призначенням та передав слова вітання від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового.

За словами Володимира Ілліча, першочергово необхідно налагодили тісну співпрацю між інспекцією, іншими будівельними організаціями, які сьогодні поєднанні виконанням спільної роботи та завдань.

www.adm-km.gov.ua

Перший заступник голови адміністрації не приховує, що сьогодні в області є чимало невирішених проблемних питань в даній галузі. Серед найпоширеніших він назвав проблему пайової участі в будівництві житла, коли люди вклали кошти, а будівництво припиняється.

“Ці проблеми повинні вирішуватися спільно, а не залишати людей з ними наодинці. Маємо працювати на єдиний позитивний результат. Тільки так нам вдастся налагодити тісну співпрацю і отримати результати від роботи набагато кращі, ніж ми сьогодні маємо, – наголосив посадовець.

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне