Рятувальники провели навчання, під час яких навчали працівників Центру культури діяти у разі пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

16 серпня вогнеборці 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели тактико-спеціальні навчання в приміщенні Центру культури, дозвілля та мистецтв.
За тактичним задумом навчань, сталося перевантаження та замикання електромережі, внаслідок чого в методичному кабінеті, розташованому на 2-му поверсі будівлі, виникла пожежа. Вогонь розповсюдився на площу 30 кв.м, утворилося сильне задимлення. Існувала загроза перекидання вогню на суміжні приміщення. Працівниця закладу опинилась у вогняній пастці та через надмірне задимлення втратила свідомість.
Прибувши на місце події, рятувальники у засобах захисту органів дихання й зору провели розвідку, під час якої виявили “постраждалу” та доправили до карети “швидкої”. Після чого негайно взялися ліквідовувати уявну пожежу.

km.dsns.gov.ua

Під час навчань працівники пожежно-рятувальної служби відточували навички з ліквідації пожеж на об`єкті із масовим перебуванням людей, вдосконалюючи вміння щодо формування та розгортання сил і засобів; відпрацювали взаємодію рятувальних підрозділів з іншими оперативними службами селища. Відповідно працівники центру навчались своєчасно проводити оповіщення людей щодо виявлення пожежі, а також взяли участь у майстер-класі з користування вогнегасником.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне