У Хмельницькому оштрафували водія вантажівки за забруднення проїжджої частини

Фото: Патрульна поліція Хмельницької області

Пригода сталась на вул. Західно Окружна. З кузова вантажівки на проїжджу частину висипався щебінь. Патрульних викликали працівники СМЕД з організації та безпеки дорожнього руху Хмельницької міської ради. Вони якраз наносили нову розмітку на проїжджу частину. Дорожники затримали вантажівку до приїзду правоохоронців, інформує прес-служба Патрульної поліції у Хмельницькій області.

Водія вантажівки змусили прибирати щебінь

До приїзду патрульних дорожники організували безпеку дорожнього руху, адже розсипаний щебінь міг створити аварійну ситуацію. На вулиці Західна Окружна тимчасово обмежили рух на одній смузі, поки водій прибирав наслідки свого забруднення. Також терміново була задіяна підмітальна спецтехніка.
Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за забруднення проїзної частини дороги за статтею 139 КУпАП.

Патрульні склали адміністративний протокол на водія вантажівки

“Через подібний бруд свіжа розмітка може пошкодитись, а також через таке засмічення розмітка втрачає свій термін експлуатації, так як збільшується коефіцієнт тертя шин з дорогою. Головне те, що таке забруднення смуги руху може стати причиною ДТП,” – зазначає начальник спеціалізованої монтажно-експлуатаційної дільниці з організації дорожнього руху в м. Хмельницький Юрій Хамрик.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне