У Хмельницькому презентують коронований роман “Гессі”

Фото: Книгарня “Є”

21 червня о 18:30 в книгарні “Є”, що на вул. Проскурівській, 2 презентуватимуть роман Наталії Матолінець “Гессі”.

Свої романи дівчина пише у затишних львівських кав’ярнях. Фото: gazeta.lviv.ua

Наталія Матолінець – львівська письменниця. У червні 2017 здобула ІІ премію конкурсу «Коронація слова 2017» у номінації Романи за твір «Гессі»

У жовтні 2017 їй присудили спецвідзнаку «За новаторський пошук в жанрі міського фентезі» конкурсу «Крилатий лев» за роман «Варта у Грі». Наталія Матолінець – авторка двох поетичних збірок, учасниця фестивалів «Форум видавців», «Книжковий арсенал», «LiTerra», «Авалгард», «Книжкова толока» та багатьох інших.

У затишному світі, що нагадує часи Belle Époque, де люди дбають передусім про мистецькі насолоди, танцювальні вечірки й вишукані манери, живе 15-річна Гестія Амалія. Проте її життя незбагненним чином перетинається з іншим світом — невидимим, але вловлюваним у химерних подіях і яскравих снах. І чим далі, то більше Гессі розуміє: вона має розгадати хитросплетіння цих світів — лише тоді сповна пізнає себе…
Дівчина балансує між очікуваннями інших і тим, до чого озивається її серце, але рано чи пізно доведеться обирати. Це історія довгих пошуків і неминучих потрясінь. Історія давніх богів, долі яких вплелися в життя людей. І про те, що закохатися до нестями можна, просто побачивши очі, які до тебе всміхаються. Розповідь про звичайну дівчинку та її незвичайну внутрішню магію.

Вхід вільний

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне