У Хмельницькому пройде Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів

Фото: khm.gov.ua

Вдруге Хмельницький приймає ветеранські команди волейболу з різних куточків України та закордону. Про це йдеться на офіційному сайті Хмельницької міської ради. Проходитиме турнір 10 та 11 серпня у парку ім. Івана Франка. Цьогоріч у змаганнях візьме участь 12 чоловічих та 6 жіночих команд. Закордонні спортсмени приїдуть з Литви, Польщі, Латвії, Болгарії та Білорусі, щодо вітчизняних команд, то за перемогу змагатимуться команди з Хмельницького, Києва, Одеси, Львова, Вінниці та Чернівців.
Організовує турнір Хмельницька міська федерація волейболу спільно з управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Ольга Фурман, заступник голови Хмельницької міської федерації волейболу та капітан ВК «Хмельничанка» зазначила, що у кожній з команд є гравці, які досягли вагомих успіхів у професійному волейболі: це і олімпійські чемпіони, чемпіони Європи, заслужені майстри спорту.
«Завдяки турніру ми прагнемо популяризувати цей вид спорту, а також презентуємо наше місто», – зазначає начальник управління молоді і спорту Сергій Ремез. – Ми облаштуємо глядацьку зону, тому запрошуємо усіх. Переконаний, що матчі будуть видовищні».

Офіційне відкриття змагань заплановане на 10 серпня о 14 годині у парку ім І. Франка, початок змагань з 9.00.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне