У Хмельницькому соратник Тимошенко організував для виборців еротичний концерт – соцмережі

Фото: @oporakhmelnytskyi

В спільноті «ОПОРА Хмельницький», яка знаходиться в соцмережі Facebook, опублікували матеріал про організовані депутатом Станіславом Мельником (ВО «Батьківщина») святкові заходи з нагоди християнського свята.

Текст публікації:

“Цей пост можна було б почати так: «У номінації “Найкреативніший депутат грудня” перемагає…»
Але ми напишемо просто: депутат Хмельницької міської ради Станіслав Мельник (ВО «Батьківщина») з нагоди християнського свята Введення в храм Пресвятої Богородиці та “зимового циклу українських свят” влаштував для мешканців свого округу дійство з ялинкою, подарунками й… ̶е̶р̶о̶т̶и̶ч̶н̶и̶м̶и̶ танцями.
Родзинкою свята стали танцівниці: спершу в радянських пілотках та формі Червоної армії, відтак – в новорічних костюмах, а потім ще й у вбранні німецьких фрау з пивними келихами в руках.
До речі, серед глядачів було чимало дошкільнят і молодших школярів. Для них депутат покликав ще й Діда Мороза зі Снігуркою”.

@oporakhmelnytskyi

@oporakhmelnytskyi

@oporakhmelnytskyi

@oporakhmelnytskyi

Нагадаємо, що Хмельницька область – одна з лідерів за кількістю реалізованих протягом останнього часу благодійних ініціатив, які мають ознаки агітації. Упродовж осені спостерігачі ОПОРИ зафіксувала в регіоні випадки благодійності від імені шести народних депутатів. Згідно зі звітом ОПОРИ про особливості дочасної агітаційної кампанії Хмельниччина увійшла в четвірку областей з найбільшою кількістю благодійних ініціатив. Усі вони мають ознаки агітації. Більшість виявлених спостерігачами на цьому етапі кампанії проявів благодійної активності в регіоні має несистемний характер. І здійснюється переважно від імені партійних структур та народних депутатів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне