У Хмельницькому судитимуть водія, який під впливом наркотиків збив двох людей та втік з місця події

Фото: todaynews.in.ua

Прокуратурою Хмельницької області встановлено, що 29 квітня цього року у вечірню пору доби водій автомобіля «BMW 323i», перебуваючи під впливом наркотичної речовини, грубо порушуючи вимоги Правил дорожнього руху, на одній із вулиць міста Хмельницького, удвічі перевищуючи допустиму швидкість руху, на пішохідному переході здійснив наїзд на двох осіб.

Внаслідок наїзду вказані пішоходи отримали численні травми, не сумісні з життям.
Надалі водій іномарки, маючи реальну можливість надати потерпілим допомогу, не зупиняючись, поїхав з місця події, залишивши молодих людей у небезпеці.
Через кілька днів злочинця було розшукано та затримано.
Ним виявився місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху.
За результатами досудового розслідування, яке здійснювалось слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.
Обвинувачений продовжує утримуватися під вартою.

Довідково: максимальна міра покарання за вчинення вищевказаних злочинів передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне