У Славуті в 9-ти поверхівці стався вибух газу (умовний)

Фото: ДСНС

1 серпня у місті Славута під головуванням заступника начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області з реагування на надзвичайні ситуації, полковника служби цивільного захисту Петра Сибіги та заступника міського голови Тетяни Солохи було проведено практичні тренування органів управління та сил цивільного захисту щодо реагування на можливі надзвичайні ситуації.

За легендою навчань в 9-поверховому багатоквартирному житловому будинку на вул. Здоров’я в стався вибух газу. Внаслідок інциденту частково відбулось руйнування будівлі, під завалами якої знаходяться люди.

Негайно за вказаною адресою було направлено два відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області та спеціалізовані служби Славутської міської ланки цивільного захисту.

На місці події у тісній взаємодії із службами, надзвичайники евакуювали з пошкодженої будівлі 50 громадян, ще 16-х бійці ДСНС діставали з умовних уламків, яких одразу ж передавали представникам медицини катастроф для надання медичної допомоги.

рятувальники проводять евакуацію мешканців

В кінці заходу були підбиті підсумки тренувань. Вказали на основні недоліки, які були допущені. А  керівниками дали методичні рекомендації щодо навчання підпорядкованого персоналу та постійної готовності до дій за призначенням.

За інформацією ДСНС.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне