В Кам’янець-Подільському районі «Мерседес Спринтер» допустив наїзд на двох місцевих жителів

«Мерседес Спринтер» допустив наїзд на двох місцевих жителів
Фото: hm.npu.gov.ua

Аварія сталась вчора, 14 грудня, близько 07:16 години в с. Жванець, на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці». Попередньо встановлено, що 44-річний житель Чернівецької області, керуючи автомобілем «Мерседес Спринтер», не врахував дорожньої обстановки, виїхав на узбіччя дороги та допустив наїзд на двох місцевих жителів, 44-річних чоловіка та жінку, які рухалися в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП обидва пішоходи отримали тілесні ушкодження та у задовільному стані були госпіталізовані до Кам’янець-Подільської міської лікарні №1.

hm.npu.gov.ua

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що поліцейські оголосили про підозру чоловіку, який пошкодив меморіал на честь Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО. Подія, мала місце в ніч з 7 на 8 грудня. Близько 6-ї ранку на лінію «102» зателефонував місцевий житель, який повідомив про те, що на майдані Незалежності невідомий пошкодив меморіал на честь Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне