Віталій Бузиль очолить Шепетівську РДА?

Бузиль
Фото: Шепетівська РДА

На сайті НАЗК  з’явилась декларація кандидата на посаду голови Шепетівської РДА. Очолити район хоче Віталій Бузиль.

Наразі Віталій Бузиль є першим заступником Судилківського сільського голови. Однак робота в Шепетівській РДА для нього не нова.  Так за керівництва райдержадміністрацією регіоналом Іваном Адамцем Віталій Бузиль працював завідувачем юридичного відділу Шепетівської РДА. Так, згодом він вже перебрався у крісло заступника голови Шепетівської районної ради.

У 2015 році він став депутатом Шепетівської РДА від партії «Блок Петра Порошенка». І перейшов працювати в ТОВ «ОХОРОННА ФІРМА “ЛЕГІОН-1» , беніфіціаром цієї фірми є однопартієць Бузиля  депутат Хмельницької обласної ради Микола Дячук. Вже згодом Віталій Бузиль також представлявся його помічником.

Скріншот із сайту міста Шепетівка

У декларації кандидата за 2017 рік також є доходи від Хмельницької територіальної організації Партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. Гонорар склав 4907 грн. А у 2016 році у партійний фонд Віталій Бузиль офіційно вніс 200 гривень.

У своїй декларації претендент на посаду задекларував 2 га у селі Велека Рішнівка, 10 соток у Шепетівці.  Його дружина – Ірина Бузиль також володіє ділянкою 2 га  у селі Велека Рішнівка, ще один наділ площею 1247 кв.м. належать жінці. Також  з першого січня 2017 року вона володіє 75% квартири  на 64,3 кв.м. у Шепетівці.

Автопарк кандидата нараховує дві автівки. Так у власності Віталія Бузиля  «ГАЗ 2705», 2005 р.в. Вартість автомобіля декларант не вказав. На вторинному ринку за таку машину просять від 3 тисяч доларів.

Скріншот із auto.ria.com

У квітні 2017 року він став власником «Fiat Doblo» 2010 р.в. Її вартість кандидат вказав 95 000 грн. Натомість на вторинному ринку ціни на таку автівку починаються від 164 020 грн.

Скріншот із auto.ria.com

У 2017 році Віталій Бузиль заробив 163 484 грн. Його дружина – 49 363 грн. Під подушкою кандидат тримає 7 000 доларів готівкою.

Ймовірно, Віталій Бузиль є родичем Володимира Бузиля, який очолює Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  Останній також пройшов до Шепетівської районної ради від пропрезидентської сили у 2015 році.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне