21 квітня в Славуті відбудеться відкриття майданчика “Вільний Вогонь”, а в Нетішині пам’ятника Героям Небесної Сотні

В Нетішині відкриття пам'ятника Героям Небесної Сотні відбудеться в неділю о 17.00, а в Славуті відкриють майданчик о 15.00.
Фото: www.netishynrada.gov.ua

У неділю о 17.00 відбудеться відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні (проспект Курчатова, навпроти виконавчого комітету Нетішинської міської ради). Ініціаторами встановлення пам’ятного знаку є ГО “38 сотня імені Устима Голоднюка”.

Усі роботи щодо його монтажу та облаштування навколишньої території здійснили небайдужі волонтери. З міського бюджету не було витрачено жодної гривні.

Також нагадаємо, що декілька днів тому невідомі відбили від основи пам’ятника частину лівої ступні. Голова громадської організації Наталія Обушна написала заяву до Нетішинського відділення поліції про вчинення злочину та звернулася з проханням притягнення винних до відповідальності.

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради

Інформує Виконавчий комітет Нетішинської міської ради.

В Славуті відкриття майданчика “Вільний Вогонь”, який створений в честь подій “Революції гідності” 2013-2014 рр., відбудеться о 15.00. Об’єкт знаходиться по вулиці Соборності, гребля річки Утка, поблизу пивзаводу.

www.facebook.com/groups/ssmmzz/

Макет об’єкту

Вячеслав Соколовський у групі “СЛАВУТА.Місто яке зникає?повідомляє, що за час проведення робіт на об’єкті “Вільний Вогонь” не було пошкоджено, чи знищено жодного дерева, в процесі будівництва було висаджено близько трьох десятків саджанців молодих дерев.

www.facebook.com/groups/ssmmzz/

Долучитись до заходів запрошуються усі небайдужі.

Нагадаємо, що мешканцям Хмельниччини телефонують із закликом підтримати курс Петра Порошенка. Мешканці Хмельниччини отримують дзвінки з різних номерів, стаціонарного, мобільного та прихованого, під час яких у записі голосом, схожим на голос Петра Порошенка, просять підтримати курс кандидата на виборах.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне