Мешканцям Хмельниччини телефонують із закликом підтримати курс Петра Порошенка

Фото: newsmakers.com.ua

Мешканці Хмельниччини отримують дзвінки з різних номерів, стаціонарного, мобільного та прихованого, під час яких у записі голосом, схожим на голос Петра Порошенка, просять підтримати курс кандидата на виборах.

На мобільні телефони спостерігачів ОПОРИ на Хмельниччині 18 квітня тричі телефонували і просили підтримати курс Петра Порошенка. Дзвінки надходили зі стаціонарного (+380443645588), мобільного (+380931701643) та прихованого номерів.

У слухавці звучав голос, схожий на голос чинного Президента України та кандидата на цю посаду Петра Порошенка, який промовляв: «Доброго дня! Це Петро Порошенко – Президент України. 21 квітня – вирішальний день, що визначить долю країни. Прошу вас підтримати мій курс: демократію і гідність, а не реванш, стабільну гривню, а не інфляцію, шлях до Європейського Союзу і НАТО. Підтримайте сильну Україну, а не країну, яка впаде на коліна! Головне – зберегти країну. І до зустрічі 21 квітня».

За словами одного зі спостерігачів ОПОРИ, свій мобільний номер він зазначав у анкеті, яку заповнював 15 лютого цього року в наметі з написом «Ми йдемо своїм шляхом! Петро Порошенко». Крім того, спостерігач упізнав стаціонарний номер, з якого 18 квітня йому телефонував начебто Петро Порошенко, адже дзвінок із цього ж номера він отримував 18 лютого: тоді додзвонювачка представилася Світланою, оператором Громадської організації «Солідарність» і уточнила, чи справді спостерігач заповнював анкету прихильника Петра Порошенка.

Інший спостерігач, якому зателефонували із мобільного номера, зазначив, що дзвінок він отримав на номер, яким майже не користується і який не вказував у анкетах.

Відповідно до ч. 5 та 6 ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» обробка персональних даних здійснюється для конкретних і законних цілей, визначених за згодою суб’єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України, у порядку, встановленому законодавством. Не допускається обробка даних про фізичну особу, які є конфіденційною інформацією, без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Громадянська мережа ОПОРА

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне