У Славутському районі 37-річний чоловік скоїв розбійний напад на односельця

1
Фото: hm.npu.gov

Події мали місце в селі Старий Кривин Славутського району сьогодні, 22 квітня, близько 2-ї години ночі. Одразу після повідомлення потерпілого на місце виїхала слідчо-оперативна група Славутського відділу поліції, і впродовж години розбійника затримали. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

22

hm.npu.gov

Правоохоронці встановили, що нападник проник у будинок потерпілого через вікно. Нанісши господарю кілька ударів болгаркою по голові, відібрав у нього 200 гривень, продукти харчування та деякі господарські речі, після чого зник з місця події.

Потерпілий одразу повідомив про подію до поліції. Слідчо-оперативна група невідкладно виїхала в село і впродовж години розшукала і затримала нападника. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Чоловік уже 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

33

hm.npu.gov

Цього разу зловмиснику доведеться відповідати за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вилучили із обігу близько 40 тисяч літрів спирту. Транспортним засобом керував мешканець Тернопільської області. Під час огляду вантажівки правоохоронці виявили в причепі 188 пластмасових бочок ємністю 215 л кожна, заповнених рідиною. Вона мала характерний запах спирту. При цьому будь-які документи на вантаж у водія були відсутні. Крім того, він навіть не зміг пояснити, куди саме віз бочки. З метою встановлення походження рідини, яка містилась у пластикових бочках, слідчі Південно-Західного відділення поліції відібрали її зразки для подальшого проведення хімічної експертизи. Транспортний засіб, який здійснював перевезення підозрілого вантажу, вилучили та помістили на штрафний майданчик у Хмельницькому.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне