4 квітня рятувальники ліквідували загоряння сухої трави в м.Нетішин та Шепетівському районі

4 квітня рятувальники ліквідували загоряння сухої трави в м.Нетішин та Шепетівському районі
Фото: km.dsns.gov.ua

О 12:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території по вулиці Снігурі міста Нетішин.

На місце виклику прибув черговий караул рятувальників у складі одного відділення та оперативно-координаційна група. Вже тоді вогонь поширився на площу близько 100 кв.м, існувала загроза перекидання вогню на впритул розташований житловий сектор та торф’яники. Вогнеборцям вдалося запобігти поширенню вогню на житлові будівлі і споруди громадян, та о 13:09 локалізувати  і повністю ліквідувати займання о 13:15. Причину пожежі з’ясовують фахівці.

м.Нетішин

м.Нетішин

О 11:45  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території поблизу с. Рилівка Шепетівського району. На місце події відразу було відправлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка .Пожежу локалізовано о 12:09 та ліквідовано о 12:22.

Шепетівський районний сектор  ГУ ДСНС України в Хмельницькій області просить жителів Шепетівського району  дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і не палити траву на території своїх присадибних ділянок і на дачах. В жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі – це дуже небезпечно.

м.Шепетівка

Нагадаємо, що впродовж доби 3-4 квітня рятувальники Хмельниччини 26 разів залучались до ліквідації пожеж. Незважаючи на численні застереження рятувальників, подоляни активно випалюють сухостій. Так, лише за добу вогнеборці ліквідували 15 пожеж сухої рослинності загальною площею близько 90 га у Волочиському, Городоцькому, Деражнянському, Кам’янець-Подільському, Хмельницькому, Славутському, Старокостянтинівському Шепетівському та Ярмолинецькому районах області, а також в обласному центрі та у містах Славута й Шепетівка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне