“Гаряча” доба для вогнеборців: 15 загорянь в екосистемах та 10 пожеж у житловому секторі

1
Фото: km.dsns.gov

Впродовж доби 3-4 квітня рятувальники Хмельниччини 26 разів залучались до ліквідації пожеж. Про займання повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

2

km.dsns.gov

Незважаючи на численні застереження рятувальників, подоляни активно випалюють сухостій. Так, лише за добу вогнеборці ліквідували 15 пожеж сухої рослинності загальною площею близько 90 га у Волочиському, Городоцькому, Деражнянському, Кам’янець-Подільському, Хмельницькому, Славутському, Старокостянтинівському Шепетівському та Ярмолинецькому районах області, а також в обласному центрі та у містах Славута й Шепетівка.

33

km.dsns.gov

Крім того, бійцям ДСНС  довелось приборкувати пожежі господарчих споруд у Волочиському, Дунаєвецькому, Кам’янець-Подільському, Красилівському, Новоушицькому, Чемеровецькому та Ярмолинецькому районах. Від вогню було врятовано і два житлових будинки у селах Кам’янка Кам’янець-Подільського та Лозичне Шепетівського районів, а також підвальне приміщення житлового будинку у м. Славута. А от легковий автомобіль Toyota Camry, що спалахнув посеред ночі у с. Бокиївка Волочиського району, полум’я встигло добряче пошкодити ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

44

km.dsns.gov

В усіх випадках травмованих та постраждалих не було.

Нагадаємо, що у Деражнянському та Полонському районах горіла суха трава. 2 квітня о 12:43 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від мешканця села с. Котюржинці, Полонського району про пожежу сухої трави. Ймовірно, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи. А вже о 16:29 на пункт зв’язку 11 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території неподалік міста Деражня.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне