Антисанітарія та безлад – умови життя 5-річної дівчинки

33
Фото: Ювенальна превенція м. Хмельницького

В одній із хмельницьких квартир, посеред бруду та сміття, проживає малолітня дитина. Про це повідомляє прес-служба Ювенальної превенції міста Хмельницького. 

11

Ювенальна превенція м. Хмельницького

До Хмельницького відділу поліції надійшло звернення від медичного працівника, що в районі Заготзерно в трьохкімнатній квартирі разом з батьками проживає 5- річна дитина в жахливих умовах.

Сьогодні, 6 травня, працівники ювенальної превенції Хмельницького відділу поліції відвідали вказану адресу.

22

Ювенальна превенція м. Хмельницького

Звернення підтвердилось, в квартирі проживає молода пара на вихованні в якої 5-річна дитина. В помешкані жахливі умови проживання, повна антисанітарія. Матір притягнено до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, проведено профілактичну бесіду та встановлено строки, за які жінка матиме змогу навести порядок в оселі. По даному факту готується інформація на Службу у справах дітей.

Нагадаємо що на Хмельниччині поліцейські затримали двох крадійок з Чернігівщини. Зловмисниці представились ясновидицями і під виглядом зняття порчі викрали у 64-річної жительки Білогірського району 40 тисяч гривень. Проте жінка вчасно виявила зникнення грошей і одразу ж зателефонувала до поліції. Завдяки цьому група реагування патрульної поліції затримала підозрюваних менш, ніж за півгодини. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне