Аварія на Тернопільській: хто винен?

2
Фото: @khmelpolice

4 лютого,  водій 1982 року народження, керуючи транспортним засобом Renault Trafic при виїзді з двору будинку, під час повороту ліворуч не надав перевагу у русі автомобілю Renault Scenic, який рухався на вулиці Тернопільська та допустив з ним зіткнення. Після чого, по інерції транспортний засіб Renault Trafic допустив наїзд на транспортний засіб Богдан. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Під час дорожньо-транспортної пригоди автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальним збитком.

3

@khmelpolice

На кермувальника Renault Trafic патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 (вчинення ДТП) КУпАП.

Вкотре наголошуємо учасникам дорожнього руху на неухильному дотриманні ПДР.

Пам’ятайте, що згідно п.10.2 ПДР України виїжджаючи на дорогу з житлової зони, дворів, місць стоянки, автозаправних станцій та інших прилеглих територій, водій повинен перед проїзною частиною чи тротуаром дати дорогу пішоходам і транспортним засобам, що рухаються по ній, а з’їжджаючи з дороги – велосипедистам і пішоходам, напрямок руху яких він перетинає.

Нагадаємо, що водій ВАЗу не отримавши посвідчення водія, керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. 30 січня, на вулиці Вінницьке шосе, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21011 за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування із кермувальником інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак, запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку. Прилад показав результат 0,39 проміле, що майже вдвічі перевищує допустиму норму алкоголю у крові.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне