Водій ВАЗу не отримавши посвідчення водія, керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння

1
Фото: @khmelpolice

30 січня, на вулиці Вінницьке шосе, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21011 за порушення Правил дорожнього руху.

За інформацією Патрульної поліції, під час спілкування із кермувальником інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак, запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку. Прилад показав результат 0,39 проміле, що майже вдвічі перевищує допустиму норму алкоголю у крові.

На 23-річного жителя Хмельницької області патрульні оформили адміністративні матеріали за ст.130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП. Окрім цього, під час перевірки документів інспектори встановили, що молодик не отримував посвідчення водія, а тому не має права керувати транспортним засобом, за що винесли на нього постанову за частиною 2 статті 126 КУпАП.

Загалом за минулу добу патрульні задокументували 4 випадки керування ТЗ в нетверезому стані.
Вкотре наголошуємо, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку та не наражайте на небезпеку своє життя та здоров’я та інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що поблизу Летичева вантажівка деформувала дах АЗС. На автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» 311 кілометр + 750 метрів, водій керуючи транспортним засобом МАN із напівпричепом перед початком руху не переконався в безпеці руху. І внаслідок цього напівпричепом деформував дах АЗС. В результаті ДТП автомобіль та будівля отримали пошкодження із матеріальним збитком. На винуватця пригоди патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 (за вчинення ДТП) КУпАП. Матеріали вподальшому будуть направлені до суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне