Аварія в обласному центрі – двоє чоловіків травмовані

11
Фото: hm.npu.gov

У Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалось двоє осіб. Про аварію повідомляє сайт поліцейських. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 квітня, близько 06.50 години в обласному центрі на перехресті вулиць Чорновола та Трудової.

19-річний місцевий житель на автомобілі «Форд Мондео» допустив зіткнення з автомобілем «Део Сенс» під керуванням 55-річного хмельничанина.

2

hm.npu.gov

У результаті ДТП водій автомобіля «Део Сенс» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої руки. Після надання необхідної допомоги його відпустили за місцем проживання. У його 42-річного пасажира діагностували політравму та перелом кісток тазу. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

3

hm.npu.gov

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі з’ясовуються усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що у Хмельницькому в ДТП травмувався 40-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 квітня, близько 16.30 години на перехресті вулиць Чорновола та Трудової в обласному центрі. 36-річний місцевий житель на автомобілі «Део Сенс», рухаючись по вулиці Чорновола, допустив зіткнення з мотоциклом «Ямаха» під керуванням 40-річного хмельничанина, який рухався в напрямку вулиці Шевченка. У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, перелому трьох ребер та численних саден й був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Його стан лікарі оцінюють як задовільний.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне